Çorum
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9111 %0.1
47,0490 %0.33
Ara
Kesin Karar Siyaset Ahlatcı: Çorum’a Gönül Verdik

Ahlatcı: Çorum’a Gönül Verdik

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Üyesi Av. Yusuf Ahlatcı da katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Ahlatcı, “Davamıza gönül vermiş yol arkadaşlarımızla aynı çatı altında buluşmak, bizlere bu büyük aileye mensup olmanın gururunu bir kez daha yaşattı” dedi.

Konuşmasında Türkiye gündemine ve Çorum’un öncelikli meselelerine değinen Ahlatcı, “Terörsüz bir Türkiye hedefiyle, milletimizin birliğine kasteden her türlü yapıya karşı duruşumuzu sürdürüyoruz. Bu mücadele, sadece siyasi değil, aynı zamanda milli bir duruştur” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ahlatcı, Çorum’un uzun yıllardır beklediği hızlı treni de gündeme taşıyarak, “Bu şehir artık beklemek değil, kalkınmak istiyor. Hızlı trenle Çorum’un 100 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. Hızlı tren, yalnızca ulaşım değil, aynı zamanda istihdam ve ekonomik canlılık demektir” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Gençlik ve Spor Bakanlıkları nezdinde yapılan görüşmelere de değinen Ahlatcı, yakın zamanda il ve ilçelere önemli yatırım müjdeleri verileceğini belirtti.

Türkiye’de sınırlı sayıda inşa edilen Polis Moral Eğitim ve Kongre Merkezi’nin Çorum’a kazandırıldığını dile getiren Ahlatcı, “İnşaatı sona yaklaşan bu merkez, yalnızca polis teşkilatımıza değil; şehrimize de sosyal, kültürel ve ekonomik değer katacak” diye konuştu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *