Çorum
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,7015 %0.02
47,2204 %1.43
Ara
Kesin Karar Gündem Ahlatcı, Tahtasız ve Dere’den Milli Zafer Paylaşımları

Ahlatcı, Tahtasız ve Dere’den Milli Zafer Paylaşımları

Ahlatcı, Tahtasız ve Dere’den Milli Zafer Paylaşımları

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Ahlatcı Çorum FK Onursal Başkanı Muhsin Dere, A milli futbol takımını tebrik etti.

UEFA Uluslar Ligi 4.Grup 4.hafta maçında İzlanda!yı yenen milli takımı tebrik eden paylaşımlar yaptı.

Rakibini 4-2 yenerek çıktığı dört maçta üç galibiyet bir beraberlik alarak grubunda lider konumunu sürdüren Ay-Yıldızlılar tüm ülkeyi mutlu etti.

Milletvekilleri Ahlatcı ve Tahtasız ile Çorum FK Onursal Başkanı Dere galibiyet ile birer açıklama yaptı.

Milletvekili Ahlatcı açıklamasında “İzlanda karşısında 4-2 skorla net bir galibiyet alan A Milli Futbol Takımımızı gururla kutluyorum. Tebrikler bizim çocuklar, yine müthiştiniz” dedi.

Milletvekili Tahtasız ise “Bu gece İzlanda maçında sahada sergilediğiniz azim, kararlılık ve üstün mücadele ruhuyla, gösterdiğiniz muhteşem performansla hepimizi gururlandırdınız!

Bu büyük başarıda emeği geçen tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve destek veren herkesi yürekten kutluyorum. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun” ifadelerine yer verdi.

Ahlatcı Çorum FK Onursal Başkanı Dere ise “A Milli Futbol Takımımız Uluslar Ligi H Grubu'nda, rakibi İzlanda karşısında, zorlu saha şartlarına rağmen çok iyi bir oyun sergilediği maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Karadağ maçında olduğu gibi; istekli, sürekli koşan, golü kovalayan bir takım oyunu sergileyen A Millilerimiz, bu net galibiyetle hepimizi gururlandırdı. Tebrikler Bizim Çocuklar” diyerek galibiyeti kutladı.

MUHABİR: Sümeyra Özdoğan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *