Çorum
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8669 %0.04
47,2949 %0.28
Ara
Kesin Karar Siyaset AK Parti ve MHP, Çorum’da Meclis Adaylarını Birlikte Oluşturacak

AK Parti ve MHP, Çorum’da Meclis Adaylarını Birlikte Oluşturacak

AK Parti ve MHP, Çorum’da Meclis Adaylarını Birlikte Oluşturacak

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart yerel seçimleri için Belediye Meclisi Üye Adaylarını MHP ile birlikte ortak belirleyeceklerini söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kesin Karar Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Kesin Karar Gazetesi Kurucusu Halil İbrahim Söylemez ile görüşen Başkan Aşgın, soru üzerine Belediye Meclisi adayları için yapacakları çalışmayı ilk kez paylaştı.

Yerel seçimlere AK Parti ve MHP olarak ittifak ile hazırlandıklarını hatırlatan Başkan Aşgın, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını da ortak belirleyeceklerini söyledi.

Başkan Aşgın, “Belediye Meclisi’ni beraber oluşturacağız. Oturacağız başkanlarımızla görüşeceğiz. Genel merkezimiz bir şablon verecek. Genel merkezimiz bizlere hangi usullerle yapacağımıza dair bir şablon verecek ve biz de ona göre hareket edeceğiz. Bu şablonu bekliyoruz. Ama işin özü şu; 15 Temmuz’dan sonra bu ittifakı millet kurdu. Yeni Kapı ruhu denen bir ruh var. Şehrimizde ittifakla girdiğimiz için çok mutluyuz. Bu ittifak tüm mazlum coğrafyalara umut oldu. Cumhurbaşkanımızın ve Devlet beyin samimi birlikteliğini en güzel şekilde şehrimizde yansıtacağız. AK Parti’ye MHP’ye de teşekkür ediyorum. Kardeşlik içerisinde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

MUHABİR: Zahide Yasemin Özden
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *