Çorum
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1754 %0.23
47,0426 %0.01
Ara
Kesin Karar Ulusal Altay İdmanlara Başladı

Altay İdmanlara Başladı

Altay Antrenmanlara Başladı

Altay’da alacaklarını tahsil edemedikleri için boykot yapıp, tatile erken çıkan futbolcular, kulübe ihtarname göndermişti. Boykotun ardından ilk antrenmanda ise Deniz Kadah, Tolga Ünlü, Özgür Özkaya, Sefa Özdemir ve Salih Sarıkaya yer almadı.
Trendyol 1. Lig’de maddi açıdan zor günler geçiren Altay, devreyi 8 puanla 18. sırada tamamladı. Yeni yıl öncesi alacaklarını tahsil edemeyen oyuncular, antrenman boykotu yapıp tatile erken çıkarken siyah-beyazlı kulüpteki 11 futbolcu kulübe ihtarname göndermişti. İzmir ekibi, ikinci devrenin hazırlıklarına başlarken, siyah-beyazlıların ilk antrenmanda bazı oyuncuların olmayışı ise dikkatlerden kaçmadı. Deniz Kadah, Tolga Ünlü, Özgür Özkaya, Sefa Özdemir ve Salih Sarıkaya siyah-beyazlıların ilk antrenmana katılmadı. Deniz, Tolga ve Özgür’ün izinli oldukları öğrenilirken Salih, Tolga ve Sefa’nın kulüpteki durumunun ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Marco Paixao da Şanlıurfaspor’a transfer olmuştu.

Yusuf Şimşek mutlu
Geçtiğimiz günlerde alacaklarını tahsil edemedikleri için ihtar çeken isimlerden kaleci Ozan Özenç, Eren Erdoğan, Eren Karataş, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım ve Ceyhun Gülselam’ın antrenmanda yer alması Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i mutlu eden bir gelişme oldu. Siyah-beyazlı yönetimin maddi kaynak bularak mevut kadroyu korumayı hedeflediği öğrenildi.







KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *