Çorum
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3206 %0,24
48,8203 %0,44
Ara
Kesin Karar Gündem Anadolu Eğitim Sendikası’nda Yeni Dönem

Anadolu Eğitim Sendikası’nda Yeni Dönem

Anadolu Eğitim Sendikası’nda Yeni Dönem

Anadolu Eğitim Sendikası Çorum Şube Başkanlığı görevine Kenan Taşkın getirildi.

Yeni görevi nedeniyle bir açıklama yayımlayan Anadolu Eğitim Sendikası Çorum Şube Başkanı Kenan Taşkın, “Devraldığım bayrağı en güzel şekilde taşıyacağım. Çorum'da eğitim adına faydalı olmak, sorunları dile getirmek ve çözüm önerisinde bulunmak için arkadaşlarımla beraber elimizden geldiğince gayret edeceğiz” dedi.

Eğitimin uzun bir süreç olduğunu hatırlatan Taşkın, eğitimin, her kademedeki eğitimcilerle dayanışma içinde gelişebileceğini belirterek, “Eğitim bir bütün olarak düşünülmesi gereken uygulamalardan ibarettir. Milli Eğitim Bakanlığı da ülkemizin en kalabalık kadrolarının yer aldığı bir yapılanmadır. Dolayısıyla böyle önemli ve büyük bir yapının değişken ve farklı sorunları olmaktadır. Anadolu Eğitim Sendikası olarak bu sorunlara tarafsız, bağımsız bir bakış açısı ile bakarak tespitler yapıp, çözüm önerileri getirmek bizim sorumluluğumuzdur. Anadolu Eğitim Sendikası Çorum'da ve Türkiye'de bu anlayışla faaliyetlerde bulunmuş, bundan sonra da bulunmaya devam edecektir. Bizler de sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Emekliliği sebebiyle görevi devreden Mesut Çetinoğlu ise, “Eğitim adına yaptığımız çalışmalarda Sayın Kenan Taşkın başkanımızın ekibiyle gerekli çalışmaları yürüteceğine canın gönülden inancım tamdır. AES kişilerin değil ilkelerin sendikasıdır. Türkiye’deki bağımız sendikacılığın adresi Anadolu Eğitim sendikasıdır. Kenan Taşkın başkanımızla beraber eğitim adına yine üzerimize düşen her şeyi yapmaya destek vermeye devam edeceğim. Bu zamana kadar çalışmalarımız da bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *