Çorum
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4916 %0.02
51,4519 %0.2
Ara
Kesin Karar Ulusal Ardahan’da Ulaşıma Sis Manisi

Ardahan’da Ulaşıma Sis Manisi

Ardahan’da Ulaşıma Sis Engeli

Ardahan-Çıldır Karayolu’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, tipi ve buzlanma ulaşımı olumsuz etkiliyor.
Ardahan’da yüksek kesimlerde etkili olan tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Yolu Mozeret Geçidi’nde etkili olan sis, tipi ve buzlanma, ulaşımda aksamalara yol açtı.
Sürücülerden İsmail Kahya, "Şu anda Mozeret Geçidi’ndeyiz. Yoğun bir sis var. Biz de bu sisli havada yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyoruz. Aşıkşenlik Tüneli’nin bir tüpü açıldı. Gürcistan’a gitmek için bu yolu kullananlar açılan tek tüpten geçiyor. Fakat dönüş yolunda Mozeret Geçidi’ni kullanmak zorundayız. Bu zor şartlarda burada yaşamaya çalışıyoruz. İnşallah Aşıkşenlik Tüneli’nin diğer tüpü de faaliyete geçerse bu çileden kurtulmuş oluruz" dedi.
Ekipler ise bölgede ulaşım sorunları yaşanmaması için yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerin sık sık uyarıldığı bölgede, görüş mesafesinin yer yer sıfıra düştüğü bildirildi.






KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *