Çorum
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8351 %0.04
50,7324 %0.71
Ara
Kesin Karar Aşayiş Çorum’da Geniş Kapsamlı Asayiş Denetimi

Çorum’da Geniş Kapsamlı Asayiş Denetimi

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde huzur ve güven ortamının tesisi amacıyla gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimlerde, haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 8 şahıs kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 12-22 Aralık tarihleri arasında yürütülen operasyonel faaliyetlerde, toplam 117 farklı noktada uygulama yapıldığı bildirildi. Denetimler kapsamında 26 kahvehane, 21 kafe, 23 çay ocağı, 11 oyun salonu ve 13 otoparkın titizlikle kontrol edildiğini kaydeden yetkililer, toplam 3 bin 964 kişinin kimlik sorgusundan geçirildiğini dile getirdi. Suç ve suçluyla mücadele kararlılığını vurgulayan emniyet güçleri, denetimlerin kentin huzuruna kasteden unsurlara karşı aralıksız süreceğine dikkat çekti.

Şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yürütülen aramalarda ele geçirilen suç unsurları, operasyonun boyutunu gözler önüne serdi. Yapılan kontrollerde 6 adet ateşli silah, 3 adet kesici alet ve 167 adet tabanca fişeğinin muhafaza altına alındığı aktarıldı. Zehir tacirlerine yönelik darbenin de ön plana çıktığı denetimlerde; 41 adet sentetik ecza hapı, 80 adet extacy, 37.41 gram bonzai, 4.22 gram metamfetamin, 19.17 gram esrar ve 6 adet uyuşturucu içme düzeneğinin ele geçirilerek sokakların temizlendiği vurgulandı.

Asayiş uygulamalarına paralel olarak trafik ekiplerinin de yollarda teyakkuzda olduğu belirtildi. Denetim süresi boyunca toplam 2 bin 816 aracın kontrol edildiğini ifade eden kurum yetkilileri, trafik güvenliğini tehlikeye atan ve kural ihlali yaptığı tespit edilen 3 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandığını bildirdi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına hem trafikte hem de asayiş noktalarında denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *