Çorum
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
Ara
Kesin Karar Asayiş Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu

Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu

Çorum-Kırıkkale karayolunda metal yüklü tırın devrildiği kazada sürücü yaralandı. Tırın altında kalmamak için manevra yapan otomobildeki karı-koca dorsenin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İHA
KAYNAK

Kaza, Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Ulaş Köprü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.E. idaresindeki 66 LB 410 plakalı Scania marka tır, sürücüsünün şerit değiştirdiği sırada kontrolden çıkarak yola devrildi. Bu sırada Erol Bulguroğlu yönetimindeki 06 ERL 61 plakalı Skoda marka otomobilin sürücüsü, tırın altında kalmamak için direksiyonu kırdı. Dorseden savrulan metal malzemeler otomobilde maddi hasara yol açtı. Araçta bulunan karı-koca kazayı yara almadan atlatırken, tır sürücüsü yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Otomobil sürücüsünün eşi Kezban Bulguroğlu, tırın viraja hızlı girdiğini söyledi. Bulguroğlu, "Dorsenin devrildiğini fark edince eşime, ‘Kaç, devriliyor’ dedim. Kaçmasaydık bütün bu malzemeler üzerimize yıkılacaktı. Bu kadar kurtarabildik. Verilmiş sadakamız varmış" diye konuştu.
Kaza nedeniyle kara yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölgede devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle daralan yolda trafik yoğunluğu daha da arttı. Trafik ekipleri, araçların geçişini kontrollü olarak sağlarken, tır ve otomobilin kaldırılması için çalışma başlatıldı. 
 

Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 1
1 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 2
2 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 3
3 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 4
4 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 5
5 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 6
6 / 7
Karı-koca Faciadan Son Anda Kurtuldu 7
7 / 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *