Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5407 %0.13
45,3948 %-0.14
Ara
Kesin Karar Gündem Balkanların Dünü, Bugünü ve Yarınını Anlattı

Balkanların Dünü, Bugünü ve Yarınını Anlattı

Balkanların Dünü, Bugünü ve Yarınını Anlattı

Çorum Belediyesi ve Türk Ocakları Çorum Şubesi işbirliğiyle düzenlenen "Balkanların Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu konferansta, eski Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen konuşmacı olarak yer aldı.

Turgut Özal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa, Vali Ali Çalgan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar, Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar katıldı.

2007-2014 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevini yürüten ve 25. ve 26. dönem Sakarya Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Mustafa İsen, Balkanlar'ın tarihi, güncel durumu ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konferansın ardından Vali Ali Çalgan ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Prof. Dr. İsen'e çiçek ve plaket takdim etti. Konferansa, Balkanlar konusunda bilgi sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi.

[gallery link="file" size="medium" ids="310390,310391,310392,310393"]

ü

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *