Çorum
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8143 %-0.05
47,0405 %-0.1
Ara
Kesin Karar Bandırma, Hedefi Süper Lig'e Çıkmak

Bandırma, Hedefi Süper Lig'e Çıkmak

Bandırma, Hedefi Süper Lig'e Çıkmak

Çorum FK’nin ligdeki rakiplerinden Teksüt Bandırmaspor, 1,5 yıllık anlaşma sağladığı teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Belek'te kamp yapan Teksüt Bandırmaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen yıl Yılport Samsunspor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan bordo-beyazlı ekip, takımda şampiyonluk yaşayan eski futbolcusu Erkan Taşkıran'ı da sportif direktörlüğe getirdi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, Eroğlu ve Taşkıran ile kamp yaptıkları otelde basın toplantısı düzenledi.

Göçmez, ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamladıklarını ve Antalya'da ikinci devre hazırlıkları için kampa girdiklerini söyledi.

Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyan teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile anlaştıklarını hatırlatan Göçmez, "Hüseyin hocanın teknik boyutu, başarılarının yanı sıra insani olarak da bize olan yaklaşımı ve Bandırma camiasına, Bandırma şehrine olan sevgi ve saygısı bizi çok etkiledi. Şener hocadan sonra tekrar bir 'Acaba görüşebilir miyiz?' dedik. Sağ olsun, o da milli takımdan temas kurdu, izin istedi ve şimdi aramızda. Takımımızda şampiyonluk yaşayan eski futbolcularımızdan Erkan Taşdemir de yeni dönemde sportif direktör olarak görev alacak. Hem son şampiyonlukta kupayı kaldıran futbolcumuz Erkan Taşkıran hem de ligin son şampiyonu olan Hüseyin hocamızla hedefimizin artık bir üst lig olması gerektiğinin altını çiziyorum." diye konuştu.

Takımın yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise Bandırmaspor'dan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını ve teklifi hemen kabul ettiğini belirterek, "Çünkü inanan bir başkan, inanan bir taraftar, inanan bir futbolcu grubu var. Gerçekten ben de motive oldum. Teklifi zaten yanına geldiğimde de kabul etmiş bulundum. Yıllardan beri Süper Lig'e çıkmanın mücadelesini veriyor. Hedefe ulaşmak için burada olmak istedim." değerlendirmesinde bulundu.

Bandırmaspor'u Süper Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl Samsunspor'la başladığımda ilk maç, Bandırmaspor karşılaşmasıydı. Bandırmaspor maçıyla başlayan serüven, şampiyonlukla bitti. Şimdi de Bandırma'dan Süper Lig hedefiyle yola çıkıyoruz. Favori değiliz biliyoruz. Avantajlı da değiliz biliyoruz. Ama bildiğimiz bir şey daha var ki bizim inancımız kimsede yok. Bilimsel metotlarla çalışacak, mücadele edecek, her rakibe göre özel planlar hazırlayacak ve sezon sonunda Bandırmaspor'u hedefine ulaştıracağız."

Eroğlu, 10 günlük süreçte oyuncularının çalışmasından ve antrenman temposundan memnun olduğunu anlattı.

Sportif direktör Erkan Taşkıran da yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu, Bandırmaspor'un hedefe ulaşabilmesi için var gücüyle çalışacağını aktardı.

[gallery link="file" size="medium" ids="99472,99473"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *