Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,6701 %0.08
46,4780 %-0.05
Ara
Kesin Karar Bayat Bayat İçin Üst Düzey Temaslar

Bayat İçin Üst Düzey Temaslar

Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü, "İçeride de, dışarıda da Bayat için çalışıyoruz" sloganıyla Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Ünlü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başta olmak üzere, siyasetin deneyimli isimleri ve sanat dünyasından önemli kişilerle ilçenin projelerini ve geleceğini görüştü.

Başkan Ünlü, ilk olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek, Bayat ilçesinin gelişimi ve geleceği adına yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ankara temasları kapsamında Ünlü ayrıca, eski İçişleri Bakanlarından Beşir Atalay ve önceki dönem TBMM Başkanvekillerinden Nevzat Pakdil ile Bayat’ın bölgesel, sosyal ve kültürel kalkınması üzerine görüşmeler yaptı. Ünlü, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin ile de Bayat boyunun kadim geçmişi üzerine keyifli bir istişare gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü, tüm görüşmelerinin verimli geçtiğini belirterek, görüştüğü tüm isimleri Bayat'a davet ettiğini söyledi. Ünlü, “Biz, nerede olursak olalım Bayat için çalışmaya devam ediyoruz” denildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *