Çorum
Parçalı bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,7365 %0.11
52,7228 %0.25
Ara
Kesin Karar Bayat Bayatlı Hastaların Sevk Zorunluluğu Ortadan Kalktı

Bayatlı Hastaların Sevk Zorunluluğu Ortadan Kalktı

Çorum'un Bayat ilçesinde devlet hastanesi bünyesinde hizmete alınan endoskopi ve kolonoskopi ünitesi sayesinde hastaların ileri tetkik ve tanı işlemleri için il merkezine gitmesine gerek kalmadı.

Bayat Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, ilçede önemli bir sağlık ihtiyacının daha karşılandığı bildirilerek gerçekleştirilen başarılı işlemlerle birlikte vatandaşların artık kendi ilçelerinde güvenli ve konforlu bir şekilde sağlık hizmeti alabildiği kaydedildi.
Söz konusu kıymetli hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Sağlık Bakanı, Çorum milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile Bayat Devlet Hastanesi yönetimi ve doktorlarına teşekkür edildi. Öte yandan Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü'nün hastanede görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek emekleri ile özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiği belirtildi. Ünlü'nün ayrıca ameliyathane ekibine polar hediye ederek desteklerini sunduğu ifade edildi. 
 

Bayatlı Hastaların Sevk Zorunluluğu Ortadan Kalktı 1
1 / 3
Bayatlı Hastaların Sevk Zorunluluğu Ortadan Kalktı 2
2 / 3
Bayatlı Hastaların Sevk Zorunluluğu Ortadan Kalktı 3
3 / 3
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *