Çorum
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3700 %0.38
45,6193 %0.72
Ara
Kesin Karar Gündem Bir Günlük Kazancını SMA Hastası Bebeğe Bağışlayacak

Bir Günlük Kazancını SMA Hastası Bebeğe Bağışlayacak

Bir Günlük Kazancını SMA Hastası Bebeğe Bağışlayacak

Çorum’da sosyal meselelere karşı duyarlılığı ile tanınan Kuaför Kenan, bir günlük kazancını Osmancıklı SMA hastası Ege bebeğe bağışlayacak.

Tedavi sürecinde zamanla yarışan SMA hastası masum bebeklerin tek umudu duyarlı hayırseverlerin çabası olarak öne çıkarken, Kuaför Kenan üzerine düşen sorumluluğu bir kaz daha yerine getirdi.

Kuaför Kenan’ın çağrısıyla tıraş olmaya gelen müşteriler de Kuaför Kenan Ahıska’yı tebrik ederek, kampanyaya destek olmanın onurunu yaşadıklarını ifa etti. Kenan Ahıska, bugünün ciro hedefinin 10 bin TL olduğunu bildirdi.

Tedavi olabilmesi için 97 günlük süresi olan Ege bebeğin ailesi, evlatlarının çektiği acıların son bulup, yaşıtları gibi hayata tutunmasını umutla bekliyor.

SMA hastalarının tedavisi için büyük rakamların gerektiğine işaret eden Ahıska, “SMA hastalığının pençesinde yaşam mücadelesi veren bebeklerin ve ailelerinin tek umudu olan hayırseverlere, imkanlar ölçüsünde destek vermeleri için çağrıda bulunuyorum. Acılar son bulması ve bu masum yavrularımızın kurtulması için destek olalım, sesleri olup destek bulalım” dedi.

[gallery link="file" size="medium" ids="296656,296657,296658"]

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *