Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4692 %0.26
45,4575 %-0.27
Ara
Kesin Karar Gündem Çorum Belediyesi 5 Yılda 375 Bina Yıktı

Çorum Belediyesi 5 Yılda 375 Bina Yıktı

Çorum Belediyesi 5 Yılda 375 Bina Yıktı

Çorum Belediyesi, tehlikeli durumdaki eski binalarla ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 5 senelik süreçte, toplamda 375 yapının yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Ciddi tehlike teşkil eden, düşme ve yangın riski taşıyan yapılarla ilgili olarak Çorum Belediyesi, 5 yıl içerisinde 375 binanın yıkımını yaptı.

Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Mahallelerimizdeki metruk yapılarla ilgili talepler bize ulaştığında, öncelikle hukuki işlemleri yerine getiriyoruz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, mülk sahibi olan vatandaşımıza yıkımı kendisinin yapması için yazılı bildirimde bulunuyoruz. Eğer mülk sahibi tarafından yıkım yapılmazsa, belediye olarak biz bu yıkımları gerçekleştiriyoruz" ifadelerine yer verildi.

ü

MUHABİR: Sümeyra Özdoğan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *