Çorum
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4990 %0.19
51,6240 %-0.9
Ara
Kesin Karar Çorum FK-Giresunspor Maçının Hakemi Açıklandı

Çorum FK-Giresunspor Maçının Hakemi Açıklandı

Çorum FK-Giresunspor Maçının Hakemi Açıklandı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Çorum FK’nin ligin 19. haftasında oynayacağı Giresunspor maçının hakem kadrosu belli oldu. Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Süleyman Bahadır yönetecek.

Trendyol 1. Lig’de lig heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Çorum FK de 19. haftasında Tuzlasporile karşılaşacak. 19 Ocak Cuma günü Giresun’da oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını ise Nurettin Dinçer Demir ve Samet Özkul yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Doğu Yılmaz görev alacak.

İLK KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Giresunspor-Çorum FK maçını yönetecek Süleyman Bahadır, ilk kez bir Çorum FK maçını yönetecek

8 MAÇ YÖNETTİ

Bahadır, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 8 maç yönetti. Bu maçların birini ev sahibi takımlar kazanırken, beş maçı deplasman takımları kazandı. İki maç ise berabere bitti.

BU SEZONKİ SEKİZİNCİ MAÇI

Bahadır, bu sezonki sekizinci maçına Giresunspor-Çorum FK maçıyla çıkacak. Bahadır, bu sezon Adıyaman FK-Ankaraspor, Karacabey Belediyespor-Esenler Erokspor, Beyoğlu Yeniçarşıspor-Zonguldak Kömürspor, Altınordu-Vanspor FK, Somaspor-Arnavutköy Belediyespor, Karaman FK-Uşakspor, Belediye Derincespor-Menemen FK maçlarını yönetti. Bu maçların üç maçı ev sahibi takımlar kazanırken, üç maçı deplasman takımları, bir maç da berabere tamamlandı.

KARİYERİNDEKİ 51’NCİ MAÇ

Bahadır, kariyerindeki 51’nci maçına Giresunspor-Çorum FK maçı ile çıkacak. Bahadır’ın düdük çaldığı 50 maçın 20’sini ev sahibi takımları, 20’sini deplasman takımları kazanırken, 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bahadır, yönettiği 50 maçta 157 kez sarı, dört kez ise kırmızı kartına başvurdu.

MUHABİR: Sümeyra Özdoğan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *