Çorum FK-Şanlıurfaspor Maçını Süper Lig Hakemi Yönetecek

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Çorum FK’nin ligin 33. haftasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hakem kadrosu belli oldu. Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Turgut Doman yönetecek. Bu sezon tüm maçlarını Süper Lig’de yönetecek Doman, bu maçla birlikte ilk kez bir 1. Lig maçında düdük çalacak.

Trendyol 1. Lig’de lig heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Çorum FK de 33. haftasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. 5 Mayıs Pazar günü Çorum’da oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Ali Tuna yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Volkan Okur görev alacak.

ü

80 At Şampiyonalar İçin Çorum’da Yarışacak
80 At Şampiyonalar İçin Çorum’da Yarışacak
İçeriği Görüntüle
İKİNCİ KEZ YÖNETECEK

Maçın hakemi Turgut Doman, ikinci kez Çorum FK maçına yönetecek. Doman, 2016-2017 sezonunda oynanan Beylerbeyi maçını yönetti. Bu maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

ü

14 MAÇ YÖNETTİ

Doman, geçtiğimiz sezon TFF Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 19 maç yönetti. Bu maçların 10’unu ev sahibi ekipleri kazanırken, altısı beraberlikle tamamlandı. Üç maçı ise deplasman takımları kazandı.

ü

BU SEZONKİ 15’NCİ MAÇI

Doman, bu sezonki 15’nci maçına Çorum FK-Şanlıurfaspor maçıyla çıkacak. Bu maçların altısını ev sahibi ekipleri kazanırken, altısı beraberlikle tamamlandı. İki maçı ise deplasman takımları kazandı.

ü

KARİYERİNDEKİ 178’NCİ MAÇ

Doman, kariyerindeki 178’nci maçına Çorum FK-Şanlıurfaspor maçıyla çıkacak. Doman’ın yönettiği 177 maçın 83’ünü ev sahibi takımlar kazanırken, 40’ını deplasman takımları kazandı, 54 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Doman, yönettiği 177 maçta 794 kez sarı, 63 kez ise kırmızı kartına başvurdu.

Muhabir: Zehra Sayıl