Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3314 %0,37
49,0397 %0,61
Ara
Kesin Karar Spor Çorum FK’li Futbolculardan Sitem: Yazıklar Olsun Emeklerimizi Çalanlara

Çorum FK’li Futbolculardan Sitem: Yazıklar Olsun Emeklerimizi Çalanlara

Çorum FK’li Futbolculardan Sitem: Yazıklar Olsun Emeklerimizi Çalanlara

Çorum FK’de Başta Ferhat Yazgan ve Hasan Hüseyin Akınay olmak üzere birçok Ahlatcı Çorum FK’li oyuncu hakem hatalarına isyan eden paylaşımlar yaptı.

Temsilcimiz Ahlatcı Çorum FK ile Bodrumspor arasında oynanan Trendyol 1’inci lig play-off yarı final maçlarında yaşanan olaylar Kırmızı-Siyahlıları çileden çıkardı. Her iki maçta da verilen kararlar ile tur adeta elinden alınan Kırmızı-Siyahlılar isyanını dile getirirken, takımın kaptanı ve kalecisi de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile yaşanan tutarsızlıkları ve hakem kararlarını paylaştı.

ü

YAZGAN VE AKINAY’DAN SİTEM

Ferhat Yazgan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bodrumspor ile oynanan ilk maçtaki hakem kararları ile rövanş maçında oynanan ve benzerlikler içeren pozisyonlarda verilen çelişkili kararları paylaşarak sitem etti.

Kaleci Hasan Hüseyin Akınay ise eski hakemlerden Bülent Yıldırım’ın katıldığı bir programda “Ahlatcı Çorum FK’nin golü güme gitmiş” cümlesinin yer aldığı bir video paylaşarak “Yazıklar olsun emeğimizi çalanlara” ifadelerine yer verdi.

Hasan’ın paylaştığı videoda Bodrum’da oynanan rövanş maçında Loundre’nin attığı gol öncesi Eren’in elle oynaması gerekçesi ile VAR incelemesi sonrası iptal edilmesinin hatalı bir karar olduğu belirtildi.

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *