Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3601 %0,40
49,1068 %0,61
Ara
Kesin Karar Siyaset Çorum’da Başkan Aday Adayı, Gençler İçin Toplu Konut Projesini Açıkladı

Çorum’da Başkan Aday Adayı, Gençler İçin Toplu Konut Projesini Açıkladı

Çorum’da Başkan Aday Adayı, Gençler İçin Toplu Konut Projesini Açıkladı

Çorum’da bir belediye başkan aday adayı, gençler için toplu konut projeleri üreteceğini açıkladı.

Çorum’da İnşaat Mühendisi ve Sosyolog Hüseyin Çalışkan, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için belediye başkan aday adayları sahaya inmeye başladı. AK Parti’de aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Çorum Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan isim İnşaat Mühendisi ve Sosyolog Hüseyin Çalışkan oldu.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında Hüseyin Çalışkan, aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Hayata yeni atılan gençler için bir toplu konut projesi bulunduğunu ifade eden Hüseyin Çalışkan, şunları söyledi:

“Özellikle hayata yeni başlamış gençler ile orta ve alt gelir grubunun, orta vadede ev sahibi olabilmelerini esas alan bir yaklaşımla, şehrin çeşitli bölgelerinde, yeni toplu konut alanları planlanacaktır. Bu alanlarda ki yapılaşmalarda, kooperatif şeklinde yapılaşma şekli esas olacaktır. Bu alanların yol, yeşil alan, park ve teknik alt yapısı, yapılaşma başlamadan önce hazır hale getirilecektir.

Bu alanlarda ki yapılaşmaları teşvik için, belediye olarak görev alanında ki hizmet ve işlemlerde özverili, öncelikli, sektör paydaşları ile koordineli bir yaklaşım esas olacaktır.”

Çalışkan’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı başvuru belgesini Çalışkan’a teslim etti.

[gallery link="file" size="large" ids="45411,45412,45413,45414,45415"]

MUHABİR: Sümeyra Özdoğan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *