Çorum
Az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4078 %0.11
51,9743 %0.81
Ara
Kesin Karar Spor Çorum’daki Amatör Lig Takımı, Yabancı Futbolcu Transfer Etti

Çorum’daki Amatör Lig Takımı, Yabancı Futbolcu Transfer Etti

Çorum’daki Amatör Lig Takımı, Yabancı Futbolcu Transfer Etti

Çorum'un Alaca ilçesinde faaliyet gösteren Alacagücü Futbol Takımı, Fildişi Sahili uyruklu Ibrahim Abdoul Kader’i transfer ederek ilçe tarihinde bir ilke imza attı.

Alacagücü Spor'dan yapılan açıklamada, yabancı uyruklu futbolcuların Alacagücüspor’u hak ettiği yere taşıyacakları belirtilerek şampiyonluk sözü verildi. Alacagücü Spor Takımı Başkanı Kadir Bayat, hedeflerinin bu sezon şampiyonluk olduğunu belirterek, "Takıma transfer ettiğimiz yabancı uyruklu 1 futbolcu ile birlikte gücümüze güç kattık. Böyle güzide kardeşlerimiz neden çoğalmasın? Neden takım daha iyi olmasın? Burada özellikle Alacalı iş adamlarımıza sesleniyorum. Hep birlikte Alacagücüspor’u hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Alaca halkına, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ü

“OYUNCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ”

Fildişi Sahili uyruklu İbrahim Abdoul Kader, Alaca’yı çok sevdiklerini ve insanların misafirperver olduklarını belirterek şampiyonluk sözü verdi.

Alacagücü Spor Müdürü ve Başkan Yardımcısı Mustafa Tosuncu da Alacalılara seslenerek, takıma sahip çıkmalarını istedi. Tosuncu; Alaca Kaymakamı, Belediye Başkanı, kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara teşekkürlerini bir kez daha iletti. Mustafa Tosuncu sporun her alanında Çorum il genelinde Alaca’nın söz sahibi olduğunu, futbolda da bunu ispatlayarak takımlarını ilk etapta ikinci amatörde şampiyon yapıp bir üst lige ve oradan da BAL'a çıkartacaklarının sözünü verdi.

[gallery link="file" size="medium" ids="182129,182130,182131,182132"]

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *