Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2852 %0,24
48,8775 %0,44
Ara
Kesin Karar Aşayiş Çorumlu Aileyi Öldüren Katilin Pişkin Sözleri Şok Etti

Çorumlu Aileyi Öldüren Katilin Pişkin Sözleri Şok Etti

Çorumlu Aileyi Öldüren Katilin Pişkin Sözleri Şok Etti

Ankara’da Çorumlu olduğu öğrenilen aileyi ses yaptıkları gerekçesiyle öldüren katil zanlısının ifadesindeki sözleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz hafta Ankara'da yaşandı. 72 yaşındaki Tahsin Ünsür, gürültü nedeniyle komşusuyla tartıştı. Pompalı tüfekle 5 kişiye ateş açtı. Kanlar içinde kalan aile üyeleri kurtarılamadı. Tutuklanan caninin pişkin sözleri ise herkesi şaşırttı.

Tarihler 22 Kasım'ı gösterdiğinde Ankara Sincan'da korkunç bir olay yaşandı. Kader Apartmanı'nda oturan Tahsin Ünsür, çocukları gürültü yaptığı gerekçesiyle uyardığı üst kat komşusuyla tartıştı.

Ünsür, yanında bulunan av tüfeği ile Hamdi Turgut (41) ile annesi Behiye (71), eşi Sunay (40), oğlu Mustafa (13) ve kızı Ceyda Turgut'a (11) ateş etti. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Tahsin Ünsür, çıkarıldığı mahkemece 'nitelikli öldürme' ve 'kasten öldürme' suçlarından tutuklandı.

“ARTIK SESLERE TAHAMMÜL EDEMEZ HALE GELDİM”

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Tahsin Ünsür, taşındıkları günden beri üst komşuları Turgut ailesinin gürültüsünün hiç bitmediğini söyledi. Aile ile defalarca konuştuğunu iddia eden Turgut, "Bir sene kadar önce eşim vefat etti. Eşimin ölümünden sonra huzurum daha da kaçtı ve artık seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *