Çorum
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3003 %0,23
48,9160 %0,44
Ara
Kesin Karar Gündem Çorum’un Gururu Oldular

Çorum’un Gururu Oldular

Çorum’un Gururu Oldular

Çorum Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, hazırladıkları Meyve Sinekleri ile Biyomimetik Mücadele Projesi ile 14 bin 883 proje arasından Türkiye birincisi seçildi.

TÜBİTAK 17.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi, 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Sergiye Çorum’dan katılmaya hak kazanan Çorum Bilim ve Sanat Merkezi, Biyoloji alanında Türkiye Birinciliği elde etti.

Çorum Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz Yusuf Mert Dalgıç ve Mustafa Arslan danışman öğretmen Mehmet Fidan rehberliğinde hazırladıkları Meyve Sinekleri ile Biyomimetik Mücadele Projesi, 14 bin 883 proje arasından jüri değerlendirmesi sonucu birincilik ödülünü kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizi, danışman öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” denildi. (Sümeyra Özdoğan)

[gallery link="file" size="medium" ids="18286,18289,18288,18287,18285"]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *