Çorum
Parçalı az bulutlu
-5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2728 %-0.02
50,3330 %0.23
Ara
Kesin Karar Gündem Dere’den Çifte Müjde ve Teşekkür

Dere’den Çifte Müjde ve Teşekkür

Dere’den Çifte Müjde ve Teşekkür

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Sungurlulara çifte müze verdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, TOKİ proje ihalesinin ardından ayrıca 364 adet konut, bir adet ticaret merkezi (dört dükkanlı) ve bir caminin proje ihalesinin istenilen tarihte yapılacağının bilgisini paylaştı. Dere, bu gelişmelerden dolayı MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’a teşekkür etti.

Dere konu ile ilgili açıklamasında “Kıymetli hemşehrilerim; dün akşam saatlerinde Çorum Milletvekillerimiz Sn. Vahit Kayrıcı ve Sn. Oğuzhan Kaya ile birlikte TOKİ Başkanlığına atanan Sn. Mustafa Levent Sungur beyi makamında ziyaret ederek Sungurlumuza yapılması planlanan TOKİ projesinin 26 Eylül tarihinde Proje ihalesinin yapılacağı müjdesini paylaşmıştık.

Bugün akşam saatlerinde TOKİ resmi web sitesi (https://www.toki.gov.tr/ihale-tarihleri) linkinde yayımlanan duyuruda 364 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (4 dükkanlı) ve 1 caminin proje ihalesinin dediğimiz tarihte yapılacağının bilgisi paylaşıldı.

Görüşmelerimiz esnasında destekleri ile yanımızda olan Milletvekillerimiz Sn. Vahit Kayrıcı, Sn. Oğuzhan Kaya ve TOKİ Başkanı Sn. Mustafa Levent Sungur'a siz değerli hemşehrilerim adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *