
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, alt liglere nefes aldırmak için maddi desteğin artırılacağını söyledi.
Temsilcimiz Çorum FK’nin de mücadele ettiği 1’inci lig için maddi desteğin artırılacağı açıklandı. Yeni başkanın açıklamasına göre 12 Milyon TL olan Trendyol 1. Lig desteğinin 70 Milyon TL'ye çıkartılacak.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trendyol 1.lig ile birlikte TFF 3 ve 2’nci liglerin de destekleneceğini söyledi. 1. ligin 12 Milyon TL olan desteğin 70 Milyon TL’ye çıkartılacağını ifade eden Osmanoğlu, TFF 2.ligi verilen 3 Milyon TL desteğin 20, TFF 3. Lige verilen 2 Milyon TL desteğin de 15 Milyon TL’ye yükseltileceğini verilen bu destek ile de takımların nefes almasını sağlayacaklarını söyledi.