Çorum
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2960 %0.06
50,5002 %0.04
Ara
Kesin Karar Ulusal Düden Gölü, Yeşilin Her Tonuyla Ziyaretçilerini Büyülüyor

Düden Gölü, Yeşilin Her Tonuyla Ziyaretçilerini Büyülüyor


Düden Gölü, Yeşilin Her Tonuyla Ziyaretçilerini Büyülüyor

Tokat’ta bulunan Düden gölü, bin 300 rakımı ve yeşilin her tonunu barındıran huzur dolu ortamı ile doğaseverleri bekliyor.
Tokat’ın Erbaa ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve doğası ile kendine hayran bırakan Düden gölü, doğaseverleri bekliyor. Yeşilin her tonunu barındıran, trafikten uzak ve huzur dolu bir ortam sunan göl, ziyaretçilerine unutulmaz anlar vaat ediyor. Bin 300 rakımlı bu doğa harikası mekana gelen ziyaretçiler, gölün muhteşem manzarası karşısında büyüleniyor. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından kaçmak isteyenler için ideal bir kaçış noktası olan Düden gölü, doğanın kucağında dinlenmek isteyenleri cezbediyor. Doğanın içinde farklı bir keyif sunan ve sakinliği ile dikkat çeken Düden gölü, şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen herkes için mükemmel bir destinasyon oluyor.
“Sakinliği baş ağrımı geçirdi”
Eşi ve çocuğu ile birlikte gölde piknik yapan Şeyma Seçkin Ateş, “Gerçekten çok güzel bir yer. Ailemle piknik için geldik. Tokat’ın Erbaa ilçesine yolu düşenlerin kesinlikle uğraması gereken bir yer. Çocukla herkesin gelebileceği bir yer. Gerçekten çok huzurlu bir yer. Gelmeden önce başım ağrıyordu. Buranın sakinliğinde baş ağrım da geçti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *