Çorum
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,2006 %0,23
48,8261 %0,43
Ara
Kesin Karar Eğitim Ali Yalçın’dan Çorum’a Başarı Plaketi

Ali Yalçın’dan Çorum’a Başarı Plaketi

Eğitim-Bir-Sen 20. Türkiye Buluşması, 2 bini aşkın teşkilat yöneticisinin katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıda, üye hedeflerini aşan Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şubesi, Genel Başkan Ali Yalçın tarafından başarı plaketi verildi.

Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş, plaketi alırken yaptığı konuşmada, bu başarının bir ekip işi olduğunu vurguladı. Okumuş, "Genel Merkezimizin şubemize verdiği hedefin gerçekleşmesinde başarımızın mimarı Şube Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadınlar Komisyonumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz ve sendikamıza emek, ömür ve gönül veren tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda teşkilat liderlerine seslenen Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendikal mevzuatta köklü bir reforma ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti. Yalçın, “Masanın düzeninden süreye, tutanaktan hakeme, örgütlenme kapsamından greve, dayanışma aidatına kadar her yönüyle ele alınması gereken sendikal mevzuat, emeğimizle gayretimizle 2 yıl içinde değişmek zorundadır. Bunu başaracak olan biziz” şeklinde konuştu.

Antalya'daki Türkiye Buluşması'nın ardından gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen 65. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda ise 8. Dönem Toplu Sözleşme süreci ve eğitim çalışanlarının sorunları ele alındı. Kurul, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde kamu görevlilerinin kayıplarını telafi edecek düzenlemelerin 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’na eklenmesi yönünde çağrı yaptı. 

Ali Yalçın’dan Çorum’a Başarı Plaketi 1
1 / 3
Ali Yalçın’dan Çorum’a Başarı Plaketi 2
2 / 3
Ali Yalçın’dan Çorum’a Başarı Plaketi 3
3 / 3
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *