Çorum
Hafif yağmur
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2776 %0,26
48,5053 %0,46
Ara
Kesin Karar Eğitim Çağlar: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Rehberimiz Olacak

Çağlar: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Rehberimiz Olacak

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni döneme "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nin rehberliğinde büyük bir heyecanla başladıklarını belirtti.

Yeni eğitim-öğretim yılının, ortak hayallerin ve sorumlulukların tazelendiği bir gün olduğunu ifade eden Müdür Çağlar, Cumhuriyetin 102. yılına ilerlerken bu dönemin "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" ile karşılandığını vurguladı. Çağlar, yeni modelin öğrenci merkezli, beceri temelli ve bütüncül bir yaklaşımla bilimi kök değerlerle buluşturduğunu kaydetti.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir" ilkesini rehber edindiklerini belirten Çağlar, "Düşünen, üreten ve iyiliği eyleme dönüştüren bir eğitim iklimi inşa ediyoruz" diyerek yeni dönemin hedeflerini özetledi. Çağlar, tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılı bir yıl diledi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *