Çorum
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6229 %0.18
51,4987 %0.19
Ara
Kesin Karar Eğitim Gençlerin Gür Sesi Yankılandı

Gençlerin Gür Sesi Yankılandı

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İl Finali" büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda "Korkma! Gençliğin Ruhu Burada!" temasıyla yapılan yarışmada, Osmancık Şehit Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu öğrencisi Arda Kütük il birincisi oldu.

Milli mücadelenin simgesi olan İstiklal Marşı’nın derin anlamının genç yüreklerin sesiyle hayat bulduğu programa İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışmada sahne alan öğrencilerin sergilediği güçlü performanslar ve yaptıkları vurgular salondaki izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Öğrencilerin heyecanına ortak olan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, yaptığı konuşmada "Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet" dizelerinin taşıdığı bağımsızlık ruhuna dikkat çekti. Geçmişten aldığı ilhamı geleceğe taşıyan genç nesillerin korkusuz, bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştiğini vurgulayan Çağlar "Gençlerimiz, ülkemizin yarınlarında devlet iradesine omuz verecek kararlılığa ve inanca sahip" değerlendirmesinde bulundu.
İl genelindeki okullardan gelen öğrencilerin kıyasıya yarıştığı finalde jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu sıralama belli oldu. Yarışmada Osmancık Şehit Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu öğrencisi Arda Kütük birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Asya Kaplan ikinci olurken, Sungurlu Sunguroğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mustafa Vargeloğlu üçüncülüğü elde etti.
Merkez ilçe genelinde yapılan sıralamada ise birinciliği Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan Asya Kaplan, ikinciliği Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Nurettin Yücel, üçüncülüğü ise Dr. Devlet Bahçeli Ortaokulu’ndan Mert Tokatlı kazandı. Program, dereceye giren öğrencilerin tebrik edilmesiyle sona erdi. 
 

Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 1
1 / 6
Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 2
2 / 6
Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 3
3 / 6
Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 4
4 / 6
Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 5
5 / 6
Gençlerin Gür Sesi Yankılandı 6
6 / 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *