Çorum
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2967 %0,35
48,3667 %0,58
Ara
Kesin Karar Eğitim Minikler İlk Kez Okul Sıralarında

Minikler İlk Kez Okul Sıralarında

Yeni eğitim-öğretim yılı, tüm yurtta coşkuyla başladı. Bu yıl ilk kez okulla tanışan 1. sınıf öğrencileri için heyecan doruktaydı. Anne ve babalarının ellerini sıkıca tutarak okula gelen minikler, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Çorum’da bulunan Yunus Emre İlkokulu, sabahın erken saatlerinden itibaren renkli görüntülere sahne oldu. Kimi öğrenciler neşeyle sınıflarına koşarken, kimi öğrenciler ise ilk günün heyecanıyla gözyaşlarını tutamadı. Veliler de çocuklarının bu özel gününde onlara eşlik ederek hem gurur hem de heyecan yaşadı. 

Okul Müdürü Yılmaz Uzuncaköse, törende yaptığı konuşmada öğrencilere hitap ederek, “Siz yokken okulumuz çok sessizdi, hoş geldiniz. Okulumuz sizinle daha güzel. Hep birlikte mutlu, başarılı ve verimli bir yıl geçireceğiz” sözlerine yer verdi. İstiklal Marşı’nın ardından minikler heyecan içinde sınıflarına koştu.

Sınıf öğretmeni Sevda Genel ise, ilk kez okul ile tanışan minik öğrenciler için şu ifadelere yer verdi; “Bugün sadece çocuklarımız için değil bizler için de çok özel bir gün. Onların heyecanını paylaşıyor, birlikte öğrenmenin ve keşfetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her bir öğrencimiz bizim için çok kıymetli, onların gelişimine şahitlik etmek en büyük gururumuz.” 

Genel, okulla yeni tanışacak öğrencilerinin heyecanını hafifletmek ve kaynaşmalarını sağlamak için sınıfını özenle süsledi. Süslenmiş sınıflarını gören minikler, sevinçle mutluluk kahkahaları atarak yeni arkadaşları ile tanışıp oyunlar oynadılar. 

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Veliler, çocuklarının ilk gün heyecanını fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. 

Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 1
1 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 2
2 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 3
3 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 4
4 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 5
5 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 6
6 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 7
7 / 8
Minikler İlk Kez Okul Sıralarında 8
8 / 8
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *