Çorum
Parçalı bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4281 %0.05
52,0244 %0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal Erken Menopoz Teşhisi Konuldu, İkinci Bebeği İçin Tekrar Tedaviye Başladı

Erken Menopoz Teşhisi Konuldu, İkinci Bebeği İçin Tekrar Tedaviye Başladı


Erken Menopoz Teşhisi Konuldu, İkinci Bebeği İçin Tekrar Tedaviye Başladı

Diyarbakır’da gittiği hastanede erken menopoz teşhisi konulan ve tedaviyle bir sonuç alamayan kadının PRP tedavisiyle ilk çocuğu oldu. Genç kadın, şimdi ikinci çocuğu için tekrar tedaviye başladı.
Diyarbakır’da 28 yaşında erken menopoz teşhisi konulan Leyla Dağlı, çocuk sahibi olmak istedi. Başvurduğu birçok hastanede olumsuz sonuç alan Dağlı, tavsiye üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Bebek sahibi olan Dağlı, 2,5 yıl sonra ikinci kez anne olmak için tekrar Prof. Dr. Çoksüer’e başvurdu.
İkinci çocuğu için tekrar PRP tedavisi görmek istediğini belirten Dağlı, “7 yıllık evliyim. Evlilik sürecimde erken menopozdan dolayı çocuğum olmuyordu. Tavsiye üzerine Hakan Çoksüer hocamızın yanına geldim. Tedaviden sonra normal çocuğum oldu. Çocuğum şimdi 2,5 yaşında, ikinci çocuğumun olması için tekrar hocamızın yanına geldim. İnşallah olur” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *