Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2853 %0,24
48,9974 %0,45
Ara
Kesin Karar Spor Erzurumspor’da Gençlerbirliği Mesaisi

Erzurumspor’da Gençlerbirliği Mesaisi

Erzurumsporda Gençlerbirliği Mesaisi

Temsilcimiz Ahlatcı Çorum FK’nin de mücadele ettiği Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK, deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde oynadığı 30 maçta 41 puan ile 10. sırada yer alan mavi-beyazlı takım, 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Erzurumspor FK, rakip fileleri 28 defa havalandırırken kendi kalesinde 25 gol gördü. Ligde puan cetvelinin güvenli bölgesinde kalmayı garantilemek isteyen ve sonrasında play-off hedefi koyan Erzurumspor, 21 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçından mutlak 3 puan hedefliyor.

Play-off için şansımız sürüyor”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Sakaryaspor karşısında puan kaybetmelerine rağmen futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu belirterek, “Sakarya maçı geride kaldı. Önümüzde önemli ve kritik karşılaşmalar var. Matematiksel şansımız devam ettiği sürece play-off’u kovalayacağız, alt taraftan da en kısa sürede çıkmaya çalışacağız. Gençlerbirliği maçı bu anlamda bizim için önemli, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularıma her zaman olduğu gibi güveniyorum” dedi.

Kalan dört haftayı kazanmak istiyoruz”

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, hafta başında Sakaryaspor’u ağırladıkları maçta 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatarak, “Pozisyonlar bulduğumuz, şansızlık neticesinde gol atamadığımız bu karşılaşmadan bir puanla ayrıldık. Futbolcularımızı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü tebrik ediyor, hocamız Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizi bu maçta da yalnız bırakmayan büyük Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyorum. Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *