Çorum
Parçalı bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8453 %0.05
46,9696 %0.31
Ara
Kesin Karar Spor Gençlerbirliği’nden Stadyum Açıklaması

Gençlerbirliği’nden Stadyum Açıklaması

Gençlerbirliği’nden Stadyum Açıklaması

Çorum FK’nin ligdeki rakiplerinden Gençlerbirliği, Bandırmaspor ile sahasında karşılaşacağı müsabakanın Eryaman Stadyumu'nda oynanmayacağını duyurdu.

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Bandırmaspor'u ağırlayacak Gençlerbirliği'nden Eryaman Stadı hakkında açıklama geldi. Açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan incelemelerde zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğu kaydedildi. Başkent ekibi tarafından yapılan yazılı açıklamada, son dönemde yoğun maç trafiğinin zemini etkilenmesinden kaynaklı olarak 19 Şubat saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın Aktepe Stadı'nda gerçekleşeceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'yle ortak kullanımımızda olan Eryaman Stadyumu'nun, son dönemdeki yoğun maç trafiğinden zeminin etkilendiği ve MKE Ankaragücü-Galatasaray arasında 18 Şubat-Pazar oynanacak müsabaka sonrası saha zemininin daha da ağırlaşacağı, 19 Şubat Pazartesi Bandırmaspor'la oynayacağımız karşılaşmada da saha zemininin futbol oynamaya elverişsiz bir hal alacağı TFF ve tarafımızca hasıl olmuştur. Bu vesileyle TFF tarafından kulübümüze gönderilen yazıda 19 Şubat Pazartesi Bandırmaspor'la oynayacağımız müsabaka için stat belirlememiz istenmiş ve kulübümüz tarafından stat belirtilmemesi halinde TFF tarafından resen stat ataması yapabileceği bildirilmiş. Trendyol 1. Lig'de kalan iç saha maçlarımızın yeniden Eryaman Stadyumu'nda oynanabilmesi ve zemin bakım çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Eryaman Stadyumu'ndaki çalışmalar sonlanıncaya kadar TFF'nin isteği üzerine kulüp olarak farklı bir statta oynama kararı almış bulunmaktayız. TFF ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yazışmalar neticesinde isteğimiz üzerine Trendyol 1. Lig'in 23. haftasındaki Bandırmaspor müsabakasının, 19 Şubat Pazartesi saat 14.00'te Aktepe Stadı'nda oynanmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna ve değerli taraftarlarımıza önemle duyururuz."

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *