Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2862 %0,24
48,9654 %0,45
Ara
Kesin Karar Spor Geraldo ve Toure Antrenmana Çıktı

Geraldo ve Toure Antrenmana Çıktı

Geraldo ve Toure Antrenmana Çıktı

Kırmızı Siyahlılarda Geraldo ve Toure antrenmanda yer aldı.

Trendyol 1’inci ligin 34’üncü haftasında deplasmanda Boluspor’a konuk olacak temsilcimiz bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

11 Mayıs Cumartesi günü saat 16’da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Şimşekler, hazırlıkların Çorum etabını tamamladı. 9 Mayıs Perşembe günü saat 11’de yapılan antrenman ile Çorum’daki hazırlıklarını bitiren ve Bolu’ya hareket eden Ahlatcı Çorum FK’de Boluspor’a karşı oynayıp oynamayacağı merak konusu olan iki oyuncu antrenmanda yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan defans oyuncu Zargo Toure ve kanat oyuncusu Geraldo’nun takım ile çalışması hem teknik heyeti hem de Çorum FK’li futbolseverleri mutlu etti.

Pazartesi günü başladıkları Bolu maçı hazırlıklarını perşembe günü yaptığı antrenman ile tamamlayan Kırmızı Şimşekler kritik maçın son hazırlığını ise 10 Mayıs Cuma günü yapacak ve ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

MUHABİR: Zahide Yasemin Özden
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *