Çorum
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,6827 %0.17
47,4432 %-0.11
Ara
Kesin Karar Gündem Belediye Konsere Para Ödemeyecek

Belediye Konsere Para Ödemeyecek

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 12 Ağustos Salı günü Kadeş Barış Meydanı’nda düzenlenecek olan Haluk Levent ve Zara konseri için belediye kasasından bir kuruş dahi ücret çıkmayacağını söyledi.

Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, hiç kimsenin kendisinin Filistin ve Gazze'ye olan hassasiyetini ölçmeye ve yok saymaya kalkmaması gerektiğini dile getirdi. Başkan Aşgın, tüm Çorum halkını bir elinde Türk bayrağı, bir elinde de Filistin bayrağı ile konsere katılmaya davet etti. Aşgın, konsere sponsorlarına da ayrıca teşekkür etti.

Öte yandan CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz da konsere gelen tepkiler sonrası geri atmayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *