Çorum
Parçalı az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1931 %0.16
53,0515 %0.37
Ara
Kesin Karar Gündem Belediyede Talepleri Dinledi

Belediyede Talepleri Dinledi

Kırkdilim Tünelleri’nin açılış programı için Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya geldi. Başkan Aşgın ziyarette, kentin ulaşımla ilgili öncelikli ihtiyaçlarını ve taleplerini Bakan Uraloğlu’na aktardı.

Kırkdilim Tünelleri’nin açılış programı için Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya geldi.


Başkan Aşgın ziyarette, kentin ulaşımla ilgili öncelikli ihtiyaçlarını ve taleplerini Bakan Uraloğlu’na aktardı. 

İlim Yayma Kavşağı’nda farklı seviyeli kavşak talebi, Gıda Toptancıları Kavşağı’nda farklı seviyeli kavşak talebi ve şehrin yeni çevre yolu ihtiyacını dile getirdi.


Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmaya ve ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik bu projelerin önemine dikkat çeken Başkan Aşgın, söz konusu yatırımların Çorum’un geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı.


Bakan Uraloğlu ise özellikle yeni çevre yolu konusunda çalışma yapılması için bakanlık yetkililerine talimat verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *