Çorum
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,0565 %0,34
48,5164 %0,60
Ara
Kesin Karar Gündem İŞKUR’dan 27 Kişilik Yeni Eğitim Programı

İŞKUR’dan 27 Kişilik Yeni Eğitim Programı

Çorum Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Bölge Müdürlüğü arasında, 27 kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek İşbaşı Eğitim Programı (İEP) için iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan İŞKUR İl Müdürü Levent Tuzcu, kurum olarak KİBAP, NİYEP ve İEP gibi birçok programla Çorum'da faaliyet gösteren işletmelerin ve iş arayan vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

İstihdama olan katkılarından dolayı Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri firma temsilcilerine teşekkür eden Levent Tuzcu, bu tür iş birliklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

İmza töreni, Tuzcu'nun programa katılacak 27 kursiyere başarılar dilemesi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *