Çorum
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5589 %0.05
49,6248 %0.12
Ara
Kesin Karar Gündem Memur-Sen'den Engelli Üyelerine Özlük Garantisi

Memur-Sen'den Engelli Üyelerine Özlük Garantisi

Memur-Sen Çorum Engelli Komisyonu tarafından düzenlenen istişare toplantısında sendika yönetimi, engelli kamu çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışma hayatındaki sorunları, erişilebilirlik taleplerini ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Çorum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleştirilen programa; Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi Fatih Okumuş, Engelli Komisyonu Başkanı Emrah Çakır ve çok sayıda komisyon üyesi katılım sağladı.

Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen buluşmada konuşan Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi Fatih Okumuş, engelli üyelerin taleplerini birinci ağızdan dinlemek için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda erişilebilirlik, istihdam modelleri, çalışma şartlarının zorlukları ve sosyal yaşam gibi kritik başlıkların ele alındığını ifade eden Okumuş, sendika olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını vurguladı.

Engelli kamu çalışanlarının hak arama mücadelesinde kararlılık mesajı veren Okumuş, "Memur-Sen olarak engelli kamu çalışanlarımızın emek, özlük ve özgürlük mücadelesini vermeye her zaman olduğu gibi devam edeceğiz" dedi

Memur-Sen Çorum İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada, organizasyonda emeği geçen Engelli Komisyonu Başkanı Emrah Çakır ve yönetim kuruluna teşekkür edildiği, Çakır'ın da katılımlarından dolayı üyelere şükranlarını sunduğu kaydedildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *