İki başkan, Çorum İl Sağlık Müdürü Sinan Zehir’i makamında ziyaret ederek, kent genelindeki kafe, restoran ve çay ocaklarında sıklaştırılan denetimler hakkında işletme sahiplerinden gelen şikâyet ve beklentileri birinci ağızdan iletti.
Çorum’da kapalı alanlarda tütün ürünleri kullanımına yönelik denetimlerin artmasıyla birlikte, bazı işletme sahiplerinin zor durumda kaldığı ve uygulamanın esnetilmesi yönünde taleplerde bulunduğu öğrenildi. Gerçekleşen ziyarette, bu talepler masaya yatırılırken hem halk sağlığının korunması hem de esnafın ticari faaliyetlerini sürdürürken yaşadığı sorunların çözümü noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
TSO Başkanı Başaranhıncal ve ÇESOB Başkanı Gür’ün, üyelerinden gelen talepleri ilgili kurumlara iletmeye ve çözüm odaklı görüşmelerini sürdürmeye devam edecekleri bildirildi.
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *