Çorum
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9932 %0,51
47,7673 %0,57
Ara
Kesin Karar Gündem TSO Meclisi Toplandı

TSO Meclisi Toplandı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) Temmuz ayı meclis toplantısına, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı konuk olarak katıldı. Ahlatcı, toplantıda meclis üyelerine ildeki yatırımlar hakkında bilgi vererek sorularını yanıtladı.

Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Bülbül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Gündemin ardından TSO Meclis Üyesi Fikret Tepençelik, Kayıt Dışı Ekonomi, Terörün Finansmanı ve Suç Gelirlerinin Aklanması ile ilgili tebliğ taslağı hakkında meclis üyelerine bir sunum yaptı.

Bilgilendirmenin ardından toplantıya katılan Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum'da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Ahlatcı, daha sonra meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *