Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1659 %0.2
47,0504 %-0.04
Ara
Kesin Karar Gündem Hastanede Bir Üst Düzey Ameliyat Daha

Hastanede Bir Üst Düzey Ameliyat Daha

Hastanede Bir Üst Düzey Ameliyat Daha

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde akciğer kanseri ameliyatları yapılmaya başladı.

Hastanede Göğüs Cerrahisi Kliniği’nde Op. Dr. Kübra Nur Kılıç ve Op. Dr. Mehmet Kılıç tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Sol akciğerinde kitle tespit edilen hastanın akciğer kanseri olduğunun belirlenmesi üzerine göğüs cerrahları bir ameliyat gerçekleştirildi.

Başarıyla tamamlanan ameliyat sonrasında hasta taburcu edildi.

Hastayı ziyaret eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, geçmiş olsun dileğini iletti. Hastanenin Çorum’un tek üçüncü basamak sağlık merkezi olduğunu hatırlatan Zehir, bu ve benzeri üst düzey operasyonların gerçekleşmesinde hekimlerin özverilerinin önemi ve değerine dikkat çekti.

Başhekim Zehir, tüm bölümlerde hekimlere tıbbi cihaz ve uygun çalışma ortamı sağlanabilmesi için başhekimlik olarak desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. (ÇZahide Yasemin Özden)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *