Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4861 %0.31
45,4600 %-0.26
Ara
Kesin Karar Eğitim HİTÜ’de Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı

HİTÜ’de Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı

HİTÜ’de Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı

Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Girişimcilik ve Farkındalık Kulübü, “Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı: Erişilebilirlik ve Empati İçin Kapsayıcı Bir Adım” konulu bir çalıştay gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında, 4-5 Aralık 2024 tarihlerinde Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda panel ve çalıştay düzenlendi.

Etkinliğe Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çorum İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve uzmanları, sivil toplum temsilcileri, Hitit Üniversitesi akademisyenleri ve kulüp üyesi öğrenciler katıldı.

Çalıştayda, "Eğitim ve İstihdam" ile "Engelli Hakları ve Erişilebilirlik" ana temaları altında engellilik konusu ele alındı.

Kulüp Başkanı Berkan Gebeşoğlu, çalıştayı başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek tüm paydaşlara teşekkür etti ve çalıştayda ele alınan konularla ilgili hazırlanacak raporun ilgili paydaşlarla paylaşılacağını ifade etti. Çalıştay sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

[gallery link="file" size="medium" ids="282896,282897,282898"]

MUHABİR: Zahide Yasemin Özden
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *