Çorum
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1751 %0.2
47,1400 %0.11
Ara
Kesin Karar Gündem ‘Huzur ve Güvenlik İçin Destekliyoruz’

‘Huzur ve Güvenlik İçin Destekliyoruz’

‘Huzur ve Güvenlik İçin Destekliyoruz’

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, Çorum’da son yıllarda asayiş olaylarının arttığını ifade etti, Çorum Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, Çorum’da huzur ve sükunetin sağlanması, halkın refah ve mutluluk düzeyinin artırılması noktasında yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerinin altını çizdi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’ın göreve başladıkları günden itibaren asayiş olaylarının azaltılması konusunda alınan tedbirleri olumlu karşıladıklarını, görev değişiminin meyvelerini vermeye başladığını ifade eden Erkan Yıldız, ayrıca silahlanma olayının azaltılması, silah kullanımına son verilmesi noktasında Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ın kamuoyuna yaptığı çağrıyı da desteklediklerini söyledi.

Çorum’da cinayet, adam yaralama, işyeri veya ev kurşunlama, kavga, hırsızlık gibi olayların artmasından dolayı kentin huzurunun bozulduğunu, halkın bu durumdan rahatsız olduğunu, bu tür olayların önüne geçilmesi gerektiğini, bunun için de silahlanmanın bitirilmesinin önem taşıdığını kaydeden Yıldız, ayrıca abartı egzos kullanan, modifiye edilmiş ve kural tanımayan araçların da trafikten men edilmesinin, bu tür kişilere cezai işlem uygulanmasının yerinde olduğunu bildirdi.

Yıldız, “artık Çorum ile ilgili güzel haberler duymak istiyoruz. Şehrimizin huzuru her şeyden daha önemlidir. Bu noktada bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız. Asayiş olaylarının azaltılması veya engellenmesi hususunda çalışmalar yapan başta valimiz, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız, cumhuriyet başsavcımız, güvenlik görevlilerimiz ve tüm yetkililerimize teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *