Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2854 %0,24
48,9768 %0,44
Ara
Kesin Karar Siyaset İYİ Parti’de İstifa Dalgası

İYİ Parti’de İstifa Dalgası

çorum haber,  çorum haber son dakika, çorum haber vefat, çorum son dakika haberler

İYİ Parti’de İstifa Dalgası

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av. Orhan Odabaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifanın ardından İl Başkanı Erkan Yıldız, bir süredir uyum içerisinde çalışamadıkları Merkez İlçe Yönetimini tüm asil ve yedekleriyle birlikte görevden aldı.

İYİ Parti Merkez İlçe Yönetiminde şok gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Av. Orhan Odabaş, yurtdışına gidecek olması nedeniyle görevinden istifa etti.

Odabaş, istifa dilekçesinde; “27 Kasım 2022 tarihinde kongrede seçilerek yürüttüğüm İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı görevimden 23 Eylül 2023 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İşlerime daha fazla yoğunlaşmak için partideki görevimden istifa ediyorum. İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı görevimde bana desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanım Erkan Yıldız ve eski İl Başkanım Bekir Özsaçmacı olmak üzere İl ve Merkez İlçe yöneticilerimize şükranlarımı sunarım” ifadesini kullandı.

İstifanın Ardından Yönetim Görevden Alındı

Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş’ın istifasının ardından İl Başkanı Erkan Yıldız, önümüzdeki Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere daha güçlü girebilmek ve uyum içerisinde çalışabilecekleri bir yönetim oluşturmak amacıyla Merkez İlçenin tüm asil ve yedek üyelerinin istifasını istedi. Bunun üzerine 64 asil ve yedek üyeden 57 kişi, istifa dilekçesi verdi.

Odabaş’a Teşekkür

İl Başkanı Erkan Yıldız ise bugüne kadar verdiği emek ve desteklerden dolayı Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş’a teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Yıldız, yeni merkez ilçe başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin önümüzdeki hafta içi netleşeceğini, 2023 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere güçlü ve dinamik bir ekiple gireceklerini söyledi. (Sümeyra Özdoğan)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *