Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,0951 %0,51
47,7834 %0,57
Ara
Kesin Karar Kargı Kadınlara Özel Kültür Gezisi

Kadınlara Özel Kültür Gezisi

Kargı Belediyesi kadınlara yönelik bir kültür gezisi düzenledi. Belediye Başkanı Hamit Dereli’nin seçim vaatlerinden biri olan proje kapsamında, 90 Kargılı kadın, Safranbolu ve Amasra'nın tarihi ve turistik güzelliklerini keşfetti.

Kargı Belediyesi tarafından organize edilen ve Safranbolu – Amasra rotasında gerçekleştirilen gezi, kazasız bir şekilde tamamlandı. Katılımcılar, gezi boyunca toplam 19 turistik bölgeyi ziyaret etme fırsatı buldu. Belediyeden yapılan açıklamada, geziye katılan 90 kadın için çeşitli ikramlarda bulunulduğu ve keyifli bir hafta sonu geçirmelerinin sağlandığı belirtildi. Organizasyonun, katılımcılardan son derece olumlu geri dönüşler aldığı da vurgulandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hamit Dereli, bu gezinin seçim öncesinde verdikleri bir sözün yerine getirilmesi olduğunu belirtti. Kadınlardan gelen yoğun talebin kendilerine gurur verdiğini söyleyen Başkan Dereli, "Belediyemizin imkânları ölçüsünde 90 kadınımıza Safranbolu – Amasra güzergâhında unutulmaz bir hafta sonu yaşattık. Katılımcılarımızın memnuniyet dolu geri dönüşleri bizleri çok mutlu etti" dedi.

Başkan Dereli, kültür gezilerinin sadece kadınlarla sınırlı kalmayacağının da müjdesini vererek, "Erkeklerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için de bu etkinlikleri sürdüreceğiz. Ne söz verdiysek yapacağız, asla aslı olmayan vaatlerde bulunmayacağız” diyerek yeni sosyal ve kültürel faaliyetlerin sinyalini verdi.

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *