Çorum
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7730 %0.02
51,5841 %-0.05
Ara
Kesin Karar Siyaset Kavuncu: İslamofobi Hastalığıyla Mücadelemiz Devam Edecektir

Kavuncu: İslamofobi Hastalığıyla Mücadelemiz Devam Edecektir

Kavuncu: İslamofobi Hastalığıyla Mücadelemiz Devam Edecektir

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “İslamofobi hastalığıyla ve tüm insanlık suçlarıyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Avrupa'da Yükselen Irkçılık ve İslamofobi, İslam Düşmanlığını İnceleme ve Araştırma Alt Komisyonu'nu makamında ağırladı. Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu ve üyeleri Erol Kavuncu, Mehmet Akif Hamzaçebi, Özcan Purçu ve Mehmet Erdoğan ile bir araya gelen Şentop, komisyonun çalışmaları ve raporu hakkında bilgi aldı.

Komisyon üyesi Erol Kavuncu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Şentop ile Avrupa'da artan İslamofobi ve ırkçılık sorununu ele aldıklarını söyledi. Kavuncu, "Siyonist, katil, terör devleti İsrail'in masum Filistinli kardeşlerimize aralıksız devam eden zulmünün son bulması için yapılabilecekler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İnsanlık dışı bu vahşeti lanetleyerek, haklı davalarında Filistin'in yanında olmanın tüm dünyanın insani ve ahlaki görevi olduğunu vurguladık. Müslümanların hedef alındığı nefret ürünü İslamofobi hastalığıyla, ırkçılıkla, ayrımcılıkla ve tüm insanlık suçlarıyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Kavuncu, açıklamasının sonunda TBMM Başkanı Şentop'a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *