Çorum
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6229 %0.18
51,4987 %0.19
Ara
Kesin Karar Gündem Kerem Ertan, Geri Döndü

Kerem Ertan, Geri Döndü

Kerem Ertan, Geri Döndü

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de 2015-2017 yılları arasında CEO’luk görevinde bulunan Kerem Ertan’ın, tekrar aynı göreve getirildiği duyuruldu.

Trendyol 1. Lig’de 20 puanla ikinci sırada yer alan Göztepe, sezon başında kulüp CEO'su Emre Can'la yolların ayrılmasından sonra CEO’luk görevine Kerem Ertan’ın getirildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Göztepe Spor Kulübü olarak, Kerem Ertan'ın kulübümüzün yeni CEO'su olarak göreve başlayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız. Kerem Ertan görevine 1 Kasım itibariyle başlayacaktır. Kerem Ertan, 2015-2017 yılları arasında Göztepe'mizin CEO'luğunu yapmış ve kulübün Süper Lig'e yükseldiği başarılı bir dönemi yönetmişti” ifadeleri kullanıldı.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen, Kerem Ertan'ın gelişinden dolayı çok heyecanlı olduğunu vurgularken, geçici CEO olarak görev yapan Ivan Mance’nin de sportif direktörlük görevine geri döneceğini dile getirdi. Başkan Ankersen, “Yeni CEO arayışımızı tamamladıktan sonra, sahip olduğu deneyim ve Göztepe anlayışıyla birlikte, ticari stratejimizi ve günlük operasyonlarımızı başarıyla yöneteceğine inandığım Kerem Ertan’ı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yönetim Kurulu adına Kerem Ertan'a kulübümüze hoş geldin diyor ve kendisiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. Kerem Ertan'ın gelişiyle birlikte, geçici CEO olarak görev yapan Ivan Mance, Sportif Direktörlük görevine geri dönecek ve futbolla ilgili tüm konularda liderlik etmeye devam edecek” cümlelerine yer verdi. (İHA)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *