Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9111 %0.1
47,0490 %0.33
Ara
Kesin Karar Spor Kocaeli, Başakşehir’e Farklı Yenildi

Kocaeli, Başakşehir’e Farklı Yenildi

Kocaeli, Başakşehir’e Farklı Yenildi

Çorum FK’nin ligdeki rakiplerinden Kocaelispor milli arayı boş geçirmedi. Süper Lig ekibi Başakşehir FK ile antrenman maçında karşı karşıya geldi.

Başakşehir Tesisleri’nde oynanan maça Yeşil-Siyahlı ekip Mehmet Enes Sarı, Mehmet Yılmaz, Burak Öksüz, Haşim Arda Sarman, Yusuf Abdioğlu, Mesut Can Tunalı, Yusuf Cihat Çelik, Danieal Candeias, Reis Amaral ve Cem Ekinci tertibiyle çıktı.

Başakşehir FK yedek ağırlıkla kadroyla oynadı. Maçın ilk yarısı başa baş geçti, gol olmadı. İkinci yarıda iki takım da bolca oyuncu değiştirdi. Ev sahibi takım 50. dakikada Kandıralı Berkay Özcan’ın penaltı golüyle öne geçti, iki dakika sonra Amaral eşitliği bağladı. Berkay 64’te yine penaltıdan takımı üstün duruma geçirdi. Yeşil-Siyahlı ekibimizde Cem 70’da skoru 2-2 yaptı. Ev sahibi takım 75’te Figueiredo ile bir kez daha öne geçti. 77’de Berkay, 90’da İnanç sahne aldı ve maç 5-2 sona erdi.

[gallery link="file" size="medium" ids="185911,185910"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *