Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2862 %0,24
48,9654 %0,45
Ara
Kesin Karar Spor ‘Kötü Oynadık Ama Üç Puan Aldık’

‘Kötü Oynadık Ama Üç Puan Aldık’

‘Kötü Oynadık Ama Üç Puan Aldık’

Temsilcimiz Ahlatcı Çorum FK’nin de mücadele ettiği Trendyol 1. Ligde 32. maçında sahasında Sakaryaspor'a 3-2 mağlup olan Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Serhat Güller, kazanabilecekleri bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Güller, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Güller, "Son dakikalarda yediğimiz gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Bu maç kendi adımıza kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Bunun için üzgünüz" dedi.

Genç bir kadrolarının bulunduğunu ifade eden Güller, "Kulübümüzün içinde bulunduğu duruma rağmen ligi bırakmadan en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Giresunspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çabalıyoruz. Çok genç arkadaşlarımız var. Onlar ellerinden geldiği kadar mücadele ediyor. Bazen saha içerisinde yaptığınız hataları önleme adına elden bir şey gelmiyor." diye konuştu.

ü

“BU DA ONLARDAN BİRİYDİ”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ise, önemli bir üç puan aldıklarını söyledi.

Karslı, bazı maçların izahlarının çok güç olduğunu aktararak şöyle konuştu:

Bazı maçlar vardır. İzahı yapılabilir. Taktik, teknik, performans olarak değerlendirilebilirsiniz ama bazı maçlar vardır, bugün olduğu gibi değerlendirmesi çok güç olabilir. Mağlup durumdaydık, 90'dan sonra iki golle galip geldik. Üç puan aldık. Çok güzel bir oyun muydu, hayır değildi. Bazen kötü oynarsınız, üç puan alırsınız. Bu onlardan bir tanesiydi.

[gallery link="file" size="medium" ids="196258,196259,196260,196261,196262,196263"]

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *