Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3095 %0,23
48,9311 %0,43
Ara
Kesin Karar Gündem Kur’an Kurslarının 10. Yıl etkinliği

Kur’an Kurslarının 10. Yıl etkinliği

Kur’an Kurslarının 10. Yıl etkinliği

İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. yılında minik öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 10. yıl önce 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında başlatılan eğitimin 10. yılı tüm müftülüklerce çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. yılında Atatürk Spor Salonu’nda bir etkinlik gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte, İl Müftüsü Muharrem Biçer bir konuşma yaptı.

Kur’an kurslarından olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten İl Müftüsü Biçer, “Açıldıkları günden bu yana 4-6 yaş Kur'an kurslarımıza Çorum halkı tarafından gösterilen teveccühten oldukça memnunuz. Geri dönüşlerde olumlu Elhamdülillah. Bu hususta emeği geçen tüm hocalarımıza ve velilere teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü Biçer’in konuşmasının ardından Kur’an kursu öğrencilerinden oluşan İlahi korosu, seslendirdiği ilahilere mest etti.

Etkinlik, Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca ve Sema gösterileriyle devam etti.

Etkinliğin sonunda öğrenciler farklı oyunlarla eğlendi. (Haber Merkezi)

[gallery link="file" ids="17174,17175,17176,17177,17178,17179,17180"]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *