Çorum
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8344 %0.12
46,8600 %-0.58
Ara
Kesin Karar Laçin Laçin’de Makine Parkı Güçlendiriliyor

Laçin’de Makine Parkı Güçlendiriliyor

Laçin Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan alınan hibe desteğiyle araç filosuna yeni bir kazıcı yükleyici iş makinesi kattı.

Belediye Başkanı Mustafa Toydemir'in girişimleri sonucunda temin edilen Hidromek marka yeni kepçe, belediyenin envanterine dahil edildi. Yeni aracın hizmete alınması dolayısıyla vatandaşların da katıldığı bir program düzenlendi.

Başkan Toydemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu önemli desteğin sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Toydemir, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yakup Alar, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Çatalpelit ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *