Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5447 %0.12
45,4200 %-0.14
Ara
Kesin Karar Ulusal Lise Öğrencileri Orkestralar Festivali’nde Buluştu

Lise Öğrencileri Orkestralar Festivali’nde Buluştu


Lise Öğrencileri Orkestralar Festivali’nde Buluştu

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları tarafından "Tutku Senin, Sahne Senin" sloganıyla düzenlenen Orkestralar Festivalinde lise öğrencileri sahne aldı.
Müziğin eğitimsel, toplumsal ve duygusal değerlerinin birleştirici gücünün vurgulandığı “Tutku Senin, Sahne Senin” coşkusuyla düzenlenen MBA Okulları Orkestralar Festivali, lise öğrencilerinin canlı performanslarıyla gerçekleşti.
İlgili festivale Medicana Grup yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel katılım sağladı.

“Cumhuriyet sahnelerinde buluşmaya devam edeceğiz”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında müziğin, sanat ve Cumhuriyet değerleri açısından önemini vurgulayan MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, “Sanatın toplumsal yaşamı iyileştiren ve akademik performansa pozitif ivme kazandıran gücüyle harika bir organizasyonda bir kez daha bir aradayız. Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı anlayışımızla sizlerin Daha İyi Bir Dünya, Daha İyi Bir Ben kimliğine, sanat tutkusunda da derinleşerek yön vereceğiz. MBA Okulları olarak Cumhuriyet sahnelerinde buluşmaya devam edeceğiz. Müzik tutkusuyla bizlere ilham olan performansları için tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *